Analyse
> www.wellion.nl/nl/../Diabetes_risicotest/Analyse

Dit is uw kans om diabetes type 2 te ontwikkelen binnen de komende 10 jaar.

 

Minder dan 7 punten Geen verhoogd risico voor diabetes. Het is desalniettemin belangrijk om gezond te eten en voldoende te sporten.
7 tot 11 punten Uw risico op diabetes is licht verhoogd. Zorg in ieder geval dat u de richtlijnen voor een gezonde levensstijl naleeft.
12 tot 14 punten Uw risico op diabetes is matig. Volg de richtlijnen voor een gezonde levensstijl, en neem contact op met uw arts voor verdere vragen.
15 tot 20 punten Uw risico op diabetes is duidelijk verhoogd. Volg de richtlijnen voor een gezonde levensstijl en neem onmiddellijk contact op met uw arts voor medisch advies.
Meer dan 20 punten Uw risico op diabetes is zeer duidelijk verhoogd. Misschien heeft u al diabetes ontwikkeld. Neem onmiddellijk contact op met uw arts.

Deze website bevat informatie over verschillende producten voor een zeer grote doelgroep. Hierdoor kan de website productdetails of -informatie bevatten van producten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in uw land. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie die niet binnen de legaliteit, regulering, registratie of gebruik van het land van herkomst valt.