Documentatie

Documentatie


Omdat elke bloedglucosewaarde een momentopname is, is het handig om een dagelijks profiel op te stellen voor met meerdere resultaten per dag. Zelf controleren van bloedglucose heeft alleen nut als u consequenties aan de waarden verbindt.
 
Het is belangrijk om de meetresultaten in een dagboek op te schrijven. De documentatie is de achtergrondinformatie voor de arts en het diabetes team waarop de therapie wordt afgestemd. Slaat daarnaast informatie op over bepaalde speciale situaties en helpt tussen daagse fluctuaties te herkennen.
 
Houd uw dagboek regelmatig en correct bij. Wat niet genoteerd is, wordt vergeten, en wat vergeten wordt, is verloren.

Dokumentation:  (© )
Dokumentation:  (© )


Opgeschreven moet worden:

  • Bloedglucosewaarden met datum en tijd
  • Voedselinname
  • Insulinedosis
  • Speciale situaties zoals sport, hypoglykemie, stress, ziektes, etc.


Met behulp van een PC wordt de diabetes behandeling zelfs nog makkelijker. De juiste software helpt met het maken van een accurate documentatie over de behandeling. Moderne techniek helpt u in uw diabetes behandeling.
 
De meeste bloedglucosemeters bieden vandaag de dag de mogelijkheid om de gegevens te zien op een PC. Speciale kabels helpen om uw gegevens van uw bloedglucosemeter op uw pc te downloaden zodat u ze kunt controleren.

Deze website bevat informatie over verschillende producten voor een zeer grote doelgroep. Hierdoor kan de website productdetails of -informatie bevatten van producten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in uw land. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie die niet binnen de legaliteit, regulering, registratie of gebruik van het land van herkomst valt.