Contact
> www.wellion.nl/nl/contact

Contact


Bent u geïnteresseerd in onze Wellion producten, heeft u een nieuw diabetes dagboek nodig, wilt u meer informatie over servicedagen of wilt u graag een MED TRUST catalogus?
 
De MED TRUST Diabetes Hotline is er voor u!
Bel 079-3020040
maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 voor informatie of vragen.
 
Verzoeken over medische onderwerpen zullen doorgestuurd worden naar een ervaren diabetoloog die een competent en begrijpelijk antwoord heeft op al uw vragen. U kunt er van op aan dat alle verzoeken aan ons snel en vertrouwelijk beantwoord zullen worden. Wij wijzen u erop dat deze extra service nooit een bezoek aan uw dokter/arts vervangt!
 
Neem alstublieft contact op met elk verzoek over diabetes mellitus, nieuwe producten, trends en ontwikkelingen of advies over het dagelijks leven. Uw zorgen zijn zeer belangrijk voor ons! Daarom proberen we deze altijd direct te beantwoorden.

Deze website bevat informatie over verschillende producten voor een zeer grote doelgroep. Hierdoor kan de website productdetails of -informatie bevatten van producten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in uw land. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie die niet binnen de legaliteit, regulering, registratie of gebruik van het land van herkomst valt.