Gebruiksvoorwaarden website
> www.wellion.nl/nl/Gebruiksvoorwaarden_website

Gebruiksvoorwaarden website


1. Advies

1.1 De website van MED TRUST Nederland B.V. bevat geen therapeutische of medische tips, aanwijzingen of informatie. U dient onder alle omstandigheden een arts te raadplegen als u problemen ervaart met uw gezondheid. Alleen uw behandelend arts is in staat u een diagnose te geven en de benodigde behandeling in gang te zetten.
 
2. Uitsluiting van aansprakelijkheid

2.1 MED TRUST controleert en houdt de informatie op deze website continu actueel. Desalniettemin kan de informatie in de tussentijd veranderd zijn. MED TRUST  is niet aansprakelijk en geeft geen garantie ten aanzien van r de juistheid, volledigheid of courantheid van de informatie.  MED TRUST is niet verantwoordelijk voor de inhoud en weergave van andere websites waarnaar gerefereerd wordt door middel van een link.  Voorts is MED TRUST niet aansprakelijk nog verantwoordelijk  voor enige informatie op websites van derden die middels een link refereren  aan de MED TRUST webpagina.
 
3. Links

3.1 Links naar websites van derden worden aangeboden in het kader van dienstverlening.  MED TRUST heeft geen mening over de inhoud van de websites van derde partijen en neemt expliciet geen verantwoordelijkheid voor de informatie die derden bieden en het gebruik hiervan.
 
4. Merknamen
 
4.1 Alle genoemde merknamen zijn eigendom van de  betreffende eigenaar. De afwezigheid van een verwijzing naar de merknaam betekent niet dat het merk niet beschermd is.
 
5. Data bescherming
 
5.1 MED TRUST hecht aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens.  Zie onze Verklaring van Bescherming Persoonsgegevens voor meer details. (moet de Nederlandse versie zijn – zie website College Bescherming Persoonsgegevens voor meer details)
 
6. Producten bestellen
 
6.1 U kunt producten bestellen per telefoon of online in onze webshop. Op deze bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van MED TRUST Nederland B.V. van toepassing.
 
7. Identificatie van het bedrijf dat het aanbod doet

MED TRUST Handelsgesm.b.H
Gewerbepark 10
7221  Marz
Austria
 
Tel: (+43) 02626 / 64 190
Fax: (+43) 02626 /  64 190 - 77
e-mail: office@medtrust.at
 
Managing director: Werner Trenker
FN (Company Number):  163015d
LG (Regional Court): Eisenstadt  DVR
(Data Processing Registration Number): 0935859
UID (VAT Identification Number): ATU 43445802
Member of the WKÖ
 

Nederland
Zoetermeer, 16-5-2014

Deze website bevat informatie over verschillende producten voor een zeer grote doelgroep. Hierdoor kan de website productdetails of -informatie bevatten van producten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in uw land. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie die niet binnen de legaliteit, regulering, registratie of gebruik van het land van herkomst valt.